Filteren
Filteren

Mijn bericht is weg!!! Waarom?

Uiteraard willen we in de groep de mogelijkheid bieden aan iedereen om berichten te kunnen plaatsen en om vragen te kunnen stellen.

Maar er zijn regels en berichten die niet aan die (onze) regels voldoen worden door onze moderators zonder verdere melding verwijderd. We gaan dus ook niet in discussie en zelfs als we eens een keer een foutje maken en iets te makkelijk verwijderen dan is dat jammer maar helaas.

WANNEER VERWIJDEREN WE EEN BERICHT?

1 - Als de naam van een winkel/verkoper wordt genoemd in het bericht

Dit zien wij als sluikreclame voor andere winkels en verder voegt het bericht ook weinig toe.
Zodra we het zien wordt het verwijderd.


2-  Als op een bijgevoegd plaatje een painting wordt getoond met als doel de naam van die winkel te promoten

Dus als op de foto alleen een verpakking staat met de naam van een winkel en er verder geen noemenswaardige andere info wordt gegeven.

3- Berichten met bedankt voor de snelle levering

Hoe zeer we het ook waarderen dat je ons bedankt voor de snelle service, we laten deze berichten alleen toe als de opmerkingen ''uit'' worden gezet zodat er niemand op kan reageren. Te vaak komen er reacties van anderen onder die gaan zeuren dat ze hun bestelling van andere verkopers nog niet hebben.

4 - Berichten die gaan over ziektes, sterfgevallen, geboortes, verjaardagen etc. die bedoeld zijn om tientallen reacties als ''sterkte, gefeliciteerd, beterschap'' etc op te roepen.

In een groep met 40.000 leden zijn er dagelijks ruim 100 jarig, gaat er ook af en toe iemand dood, worden er regelmatig (klein)kinderen geboren en overlijden er dagelijks helaas ook wel huisdieren. Hoe vervelend dit ook is, de groep is niet bedoeld als felicitatie of condoleance platform en dat soort berichten zijn ongewenst en worden verwijderd.

5 - Het vragen om linkjes in de groep en het doorsturen er van

Linkjes vragen en linkjes doorsturen wordt niet gewaardeerd omdat dat het geven van garantie zoals we dat binnen onze groep doen zeer bemoeilijkt. Wij zijn namelijk degenen die iemand dan moeten vertellen dat het linkje dat ze van iemand (UIT DE GROEP) hebben gehad geen groepslink is en dat we GEEN garantie geven.
Berichten van personen die linkjes sturen of aankondigen dat ze dat wel via PB doen worden niet alleen verwijderd, we zetten ook die betreffende persoon 7 dagen uit zodat die 7 dagen lang nergens op kan reageren in de groep.
Helaas zijn er een aantal die het blijven doen en die verwijderen we uit de groep en blokkeren we om opnieuw toe te treden. Maar dan hebben ze al wat waarschuwingen gehad uiteraard.