Filteren
Filteren

Snelle Levering

VERZENDPROBLEMEN België (en daarbij uiteraard  ook de oplossing)

Het is algemeen bekend dat momenteel in België het postbedrijf B Post het werk totaal niet (meer) aan kan en met de dag de achterstand ziet oplopen. Ze leggen de focus op binnenlandse verzendingen en inmiddels staan al meer dan 60!!!! containers op buitenlandse vliegvelden die B Post nog niet wil binnenhalen.

Ook voor ons is dit heel vervelend want iedereen die wacht op zijn/haar painting komt toch even bij ons vragen en krijgt dan steeds hetzelfde antwoord.... B Post - Hopeloos - Achterstand etc etc.

Voor iedereen in België die wel de bestelling op tijd wil binnen krijgen (wij vinden binnen 14 dagen een redelijke termijn) hebben we wel wat bedacht. Iedereen kan bij zijn bestelling VIA DE GROEP - want we kunnen uiteraard niet voor andere verkopers praten - gewoon kiezen voor AliExpress Premium Shipping en ongeacht de hoogte van het bestelde bedrag komt je bestelling dan via TNT.... MAAR dat kost je dan ca 9 Euro!!!!!
Dat MOET TOCH beter kunnen?

EN DAT KAN OOK BETER EN GOEDKOPER!!!!!

Iedereen die voor 60 Euro of meer besteld krijgt via ons gratis levering via TNT en als je zelf niet zoveel in 1 keer nodig hebt......
Bestel dan met je vriendin, buurvrouw, familie of gewoon iemand in je buurt die je via FB hebt leren kennen.We leveren het dan gratis aan via TNT op 1 adres waarna jullie zelf kunnen bepalen wat voor wie is.

Onder de 60 euro en je wilt toch TNT? Dan kost het je 9 euro

Op die manier heeft ook in België iedereen de bestelling snel in huis en zo geven we B Post wat ze willen... Minder werk!

HOE DOE JE DAT?

Gewoon je bestelling via de groep bij MartinaChris, Monique, of Anniek  plaatsen en dan kun je altijd je vragen aan hen stellen. Komt je totaalbedrag boven de 60 Euro uit dan bezorgen we gratis via TNT. Meerdere kleine bestellingen of bestellingen op dezelfde dag gedaan via onze zoekmachine op deze website..... Contacteer ons en we bundelen het voor je