Klik op een afbeelding en u gaat direct naar de pagina op AliExpress waar deze painting staat.

Custom

 


Je hebt een mooie foto en je wilt deze gebruiken om er een Diamond Painting van te maken. Maar hoe doe je dat nou precies? Welke stappen moet je zetten en wat zijn de valkuilen? We proberen om zo compleet mogelijk ''stap voor stap'' een bruikbare handleiding voor iedereen samen te stellen. Maar uiteraard pretenderen wij niet dat we alles weten en we hopen dan ook dat mensen met ''ervaring'' ons hun toevoegingen en tips HIER willen mailen zodat we alles nog uitgebreider en (dus) beter kunnen uitleggen op deze website.

1- Alles start uiteraard met de foto waar je een Diamond Painting van wilt laten maken. Des te beter de kwaliteit van die foto is, des te beter (duidelijker) zal het resultaat zijn. Maar naast de kwaliteit van een foto komt er uiteraard meer kijken om een goede keuze te maken. Is de achtergrond van je foto geschikt? Doet die achtergrond recht aan jouw foto? Of haalt diezelfde achtergrond het uiteindelijke resultaat naar beneden?

2- Het (eventueel) laten bewerken van een foto. Hier plaatsen we even wat kanttekeningen bij, want dit onderwerp is belangrijk.

A- In onze groep op Facebook hebben we een Speciaal Topic waarin je door onze enthousiaste vrijwilligers je foto aan kunt laten passen. Klik HIER om daar direct heen te gaan.

B- Om dat te kunnen doen moet je uiteraard lid zijn van de groep ''Diamond Painting AliExpress''

C- Onze vrijwilligers helpen je graag en doen dat voor een simpele beloning als ''Dankjewel''. Echter hebben deze mensen ook nog een leven naast hun hobby en zullen ze misschien niet altijd direct ''bovenop u springen'' om u te helpen. Een beetje geduld wordt gewaardeerd. Stuur deze vrijwilligers NIET ongevraagd een PB!!!

D- Nadat u bent geholpen verwachten we dat u zelf uw bericht(en) in het bewerkings-topic verwijderd. Doet u dit niet dan wordt u niet meer geholpen. We moeten hier helaas streng in zijn omdat al die oude berichten anders het overzicht heel moeilijk maken.

3- Zodra de foto gereed is zul je moeten beslissen bij welke verkoper je wilt bestellen. Uiteraard zijn er diverse factoren die meespelen bij het kiezen van een verkoper maar we geven ook hier eerst wat tips:

A- Iedere Euro is er eentje uiteraard, maar laat je niet leiden door alleen naar de prijs te kijken. Een Custom Painting maak je meestal van een foto die in ieder geval voor jezelf een hoge gevoelswaarde heeft en het is dus aan te raden om te kiezen voor een beter resultaat dan voor een lagere prijs. Het is namelijk niet prettig om je (overleden) familielid, je (klein)kind, je lievelings-huisdier straks aan de muur te zien hangen op een manier waar je je niet 100% in kunt vinden.

B- Kies je verkoper bij de custom-links op onze VERKOPERS-PAGINA

C- Bestel je Painting niet te klein. Neem desnoods het risico van de DOUANE maar voor lief en besef dat dat ene maatje groter het resultaat zomaar met 25% kan verbeteren. Juist vanwege de gevoelswaarde van je painting vinden wij dit het belangrijkste advies. Beter een paar Euro meer uitgeven.... Want het gaat waarschijnlijk om een Painting die jarenlang aan de muur komt te hangen.

4- Wil je eerst een voorbeeld zien van HOE je Painting er uit komt te zien? Bijna iedereen vraagt de verkoper om een Lay Out, maar eigenlijk is dat zo'n beetje hetzelfde als de slager vragen of zijn vlees wel lekker is. Dus als je een Lay Out aanvraagt volg dan altijd de volgende stappen:

A- Kijk of je de Lay Out goed genoeg vindt.

B- Sla het plaatje van de Lay Out op zodat je het later (als je niet tevreden bent over het eindresultaat) kunt gebruiken om je gelijk aan te tonen

C- Ben je wel tevreden over de Lay Out? Maak dan gebruik van de ''Groepsbescherming'' door voordat je gaat bestellen even de link die je van de verkoper hebt gehad naar Monique Mulder te sturen (via PB in de groep). Met de groepsbescherming ben je verzekerd van hulp van het beheer als het eindresultaat niet aan je (redelijke) verwachtingen voldoet.

D- Nogmaals.... Realiseer jezelf dat een Custom painting in een (te) klein formaat altijd tegenvalt. Heeft een Painting dus emotionele waarde? Aarzel dan niet om iets meer uit te geven voor een groter formaat.

E- Snel je eigen Lay Out bekijken dat doe je HIER  (Bekijk hier je voorbeeld maar bestel hem daar niet!!!! Want je bent daar 3 keer duurder uit!)