Unieke Service
Snelle verzending
Geen douanekosten
Uitstekende reviews

Bestellen MET garantie via de groep


Bestellen MET (douane)garantie via de groep.

HOE WERKT DAT?

Om te beginnen vermelden we dat je via de groep (bijna) ALLE PAINTINGS kunt bestellen met garantie en douane-garantie. Maar hoe weet je nu of je de juiste link hebt waarmee je met garantie kunt bestellen?

Om te beginnen is het aan te raden om de link van je painting eerst even naar iemand van het beheer te sturen. Dat gaat het makkelijkst via PB en dat kun je sturen aan ( Anniek - Chris - Martina ). Die past dan de link voor je aan en stuurt je de link waarmee je kunt bestellen terug. Soms gaat dat binnen een minuut maar het kan ook weleens iets langer duren uiteraard.

Op het moment dat je hebt besteld stuur je via PB even je bestelnr door aan degene waarvan je de link hebt gehad en die koppelt dan de garantie en douanegarantie aan je painting.

We gaan HIER verder in op wat precies wel en niet garantie is maar bij de Douane Garantie is het simpel. Als je besteld via onze link en je bestelnr hebt doorgegeven en je moet onverhoopt douanekosten betalen..... Dan stuur je ons daar het bewijs van en wij betalen de kosten en ook de eventuele boete.

Alle paintings op deze website PRIJSVECHTER zijn al voorzien van een garantielink en je hoeft dus na het bestellen alleen maar je ordernr even via PB naar MARTINA te sturen.

Ook alle linkjes in de groep hebben garantie en ook daar geldt: Na het bestellen even je ordernr naar Martina OF naar degene die de link heeft geplaatst sturen via PB

Heb je een painting gezien ergens op de website van AliExpress? Dan de link even naar iemand van het beheer sturen ( Anniek - Chris - Martina ) en we zorgen er voor dat je een verbeterde garantielink krijgt waarmee je dan je bestelling kunt doen.