ALLES Over Diamond Painting (klik hier)

Tips voor Diamond Painters

* Help de groep om te groeien en zorg er voor dat je voor iedere bestelling even een PB naar Monique Mulder stuurt om de link aan te passen. De verkopers weten dan dat de bestelling uit de groep komt en zullen dan met veel meer mooie aanbiedingen komen waarvan we allemaal profiteren.

* Als je hebt besteld via een door ons aangepaste link helpen wij je ook als je tegen problemen aanloopt met een verkoper. Zitten er bijvoorbeeld te weinig steentjes bij? Is je ''custom'' niet zo als verwacht? Bij al deze en soortgelijke kwesties helpen wij je waar nodig in het contact met de verkoper en waar nodig sturen wij je de steentjes die ontbreken na vanuit Nederland (via Nicole de Jong)

* Om de groep beheersbaar te houden hebben we een paar regels:

- Respecteer elkaars mening en ga respectvol met elkaar om.

- Wilt u weten waar andere painters wonen? Wordt dan lid van onze sub-groep Waar woon jij? Dit soort berichten liever niet in de hoofdgroep Diamond Painting AliExpress. 

- Uiteraard is het heel vervelend als u ziek bent en (soms) juist heel leuk als u jarig bent. Met ruim 18.000 leden echter zijn dit soort berichten helaas niet meer te ''managen'' en veel mensen voelen zich verplicht om te reageren om niet ''gevoelloos'' over te komen. 
We hebben dus besloten om dit soort berichten die verder niets met painting te maken hebben voortaan te verwijderen zodra we deze tegenkomen. Uiteraard zijn berichten die over painten gaan nog steeds meer dan welkom!

- Linkjes van andere winkels en Paintgroepen zijn niet verboden maar zijn alleen toegestaan na goedkeuring door het beheer.

Bekijk het uitgebreide overzicht van de vele verschillende paintings in onze Painting-Bibliotheek hieronder

Bekijk de honderden DP's die we op thema hebben gezet. Gewoon even op het thema klikken en de mooiste Diamond paintings komen voorbij. En ziet u er eentje die u ''moet hebben''? Gewoon op het plaatje klikken en bestellen bij Ome Ali.

Wij gaan stug door en er komen nog veel meer thema's bij en uiteraard nog heel veel meer DP's. Dus neem af en toe eens een kijkje want we gaan ook nog eens leuke acties opzetten waarbij de groepsleden leuke prijzen kunnen winnen.