Filteren
Filteren

ALLE GARANTIE-WINKELS

Uiteraard begin je niet altijd direct aan een bestelde DP en daarom geven we maar liefst 2 jaar garantie (ook op evt. inklarings en douanekosten tot 150 Euro). Uiteraard kijk je bij ontvangst wel direct even of alles compleet is.
LET OP!!! Om garantie te krijgen moet je via een van de linkjes op deze website naar een winkel gaan OF via een linkje op onze FB Groep Diamond Painting AliExpress. Doe je dat niet dan kunnen wij je bestelling niet registreren en dan kunnen we uiteraard ook geen garantie geven.

ONZE WINKELS MET 2 JAAR GARANTIE:

1  - DISNEY SPECIAL STORE
2  - KEXINZU OFFICIAL STORE
3  - DPSPRUE OFFICIAL STORE
4  - KEXINZU BOUTIQUE 2 STORE
5  -
DPSUPER BOUTIQUE STORE

WINKELS MET ALLEEN DOUANEGARANTIE:
Bij evt. problemen met de verkoper helpen we je hier uiteraard wel als je via onze linkjes naar de winkel bent gegaan en we dus je ordernr. hebben kunnen registreren. Echter geven we hier geen geld terug garantie via de groep.

1 -  Vanjuu Factory Store
2 -  Homfun Official Store
3 -  Huacan Official Store
4
 -  Diamond Star AB Drills FS
5
 -  DP Tools Store

Hoe werkt de garantie?
Bij de winkels met 2 jaar garantie heb je volledige garantie. Dus ook als het product niet geleverd is volgens de geldende standaardnormen en uiteraard betalen wij ook evt. inklaringskosten en BTW waar dat gevorderd wordt. Ook beschermen we je tegen copyright boetes en zelfs in het geval van kwijtgeraakte pakketten vergoeden we je kosten als AliExpress in gebreke blijft.

Bij de winkels met ''alleen douanegarantie'' betalen wij eventuele naheffingen van BTW en de helaas nog te vaak voorkomende ''inklaringskosten''. Heb je in deze winkels problemen met een verkoper dan ondersteunen we je ook daarbij en doordat onze groep met 43.000 leden makkelijk een vuist kan maken (LEES: We zijn belangrijk voor AliExpress) lossen we dat in bijna alle gevallen ook voor je op.

In alle niet genoemde winkels waar je besteld (ook andere artikelen dan DP's) helpen we je ook als je daar hebt besteld na eerst op 1 van de links hierboven te hebben geklikt. Door het klikken op een link krijgen wij je bestelnummer in ons systeem (uiteraard alleen als je geen advertentie/cookie blocker actief hebt) en helpen we je ook als er met je bestelling problemen ontstaan.
Uiteraard moet je wel altijd zelf de tracking in de gaten houden want wij zijn er niet om steeds voor je te kijken waar je pakket zich op dat moment bevind.
NADAT JE OP EEN VAN DE LINKJES HIERBOVEN HEBT GEKLIKT KUN JE NAAR HARTELUST ARTIKELEN IN JE WINKELWAGEN ZETTEN EN AFREKENEN. WIL JE ECHTER EEN DAG (of een week/maand) LATER WEER IETS BETSELLEN KLIK DAN OPNIEUW EVEN EEN VAN DE LINKJES AAN EN SURF DAARNA VERDER OP ALIEXPRESS. Dat is om het systeem te activeren zodat we je ordernummers kunnen meten.
Doe je dat niet dan zien we je ordernr niet en kunnen we je uiteraard ook niet helpen want wat we niet zien kunnen we niet verwerken.