AliExpress op Facebook

We proberen via Facebook zo doelgericht mogelijk te werken en daarom hebben we diverse groepen waarvan sommige ''Algemeen'' zijn en weer andere speciaal gericht op een doelgroep. Kies zelf welke groepen voor u interessant genoeg zijn om lid van te worden.

Onze algemene groep met aanbiedingen voor iedereen waarin we ook nog eens regelmatig parfumbonnen verloten onder de leden in Nederland en Belgie.

Leuke en nuttige producten allemaal goedkoper dan 1 Euro.

Cute and usefull products cheaper than 1 Euro ($1,20)

De meest actuele Lego-Aanbiedingen op Ali Express. De Facebookgroep waar je kunt slagen als je op zoek bent naar Lego

Alle voetbalshirts van Europese topclubs

All shirts of all European Topteams

The weekend-shop is open from every friday (around 17.00 London time) till Ali close it (sometimes on Saturday and sometimes later) All kind of bargains you cannot buy at weekdays. Become a member to find out what are the bargains on Friday.

Deze AliExpress Groep is er speciaal voor je huisdier(en). Handige dingen, nuttige dingen en gezonde dingen wisselen elkaar af en ook vermelden we steeds de betere winkels op AliExpress waar je goed kunt slagen.

In deze groep van AliExpress voor de keuken moet je niet direct denken aan recepten en dat soort dingen maar meer aan snufjes die je van pas komen om eten te bereiden. Aangezien de massa van de winkeliers in ons land ook inkopen in China bespaar je niet allen veel geld (voor meestal dezelfde spullen) maar hopen we je ook op leuke ideeen te brengen. Ben jij iets leuks tegengekomen? Meld dat dan onder het vastgezette bericht op de Facebookpagina en wij maken er dan een mooi stukje over.

Buy items that you cannot find on AliExpress without the help of Hidden Links. Members of the group can always ask for support from our staff (Chinese, Dutch, German and English speaking also). Off Course all items have a more then clear description so it's also ''Hidden Links for Dummies'' 

In deze Facebookgroep willen we zoveel mogelijk informatie geven over hengelsportmaterialen. Niet alleen hengels en kunstaas, maar bijvoorbeeld ook stoeltjes, tentjes (om droog te zitten) en nog veel meer. Echter vinden we het ook belangrijk dat hengelaars hun ervaringen omtrent materiaal delen met andere leden zodat goede keuzes en miskopen gedeeld (en voorkomen) kunnen worden. Uiteraard heeft het geen enkele zin om lid te worden van deze groep als je niets met de hengelsport hebt. Daarom zijn affiliatelinkjes in deze groep ook niet toegestaan.

De groep waar je een bericht kunt plaatsen met wat je zoekt (en niet kunt vinden) op AliExpress.

Op je Gezondheid is een Ali Expressgroep waarin we in samenspraak met kenners van Natuurgeneesmiddelen en mensen met ervaring in de Oosterse Geneeskunst alles behandelen wat ten goede komt (of kan komen) aan uw gezondheid. Graag doen we dat zonder zweverig te worden en ook onderbouwen we ieder artikel dat we opnemen met zoveel mogelijk informatie. Op geen enkele manier zeggen wij echter dat u bepaalde medische zorg moet mijden. Ook al doen we dat zelf in sommige gevallen wel vinden wij dat iedereen dat soort beslissingen zelf moet nemen. Alle info in deze groep is 100% authentiek en waard dit via internet is gevonden worden de linkjes er bij geplaatst zodat u ook daarover uw eigen mening kunt vormen. Wij zijn geen Medici en schrijven ook GEEN behandelingen voor. Streker nog, dat mogen (en willen) wij ook niet.

Voor al je leuke kinderartikelen moet je zeker bij AliExpress Kinderartikelen koopjes zijn

Een AliExpress Groep met alleen maar nuttige (en minder nuttige), leuke (en minder leuke) dingen die in ieder geval minder kosten dan 3 Euro. Weet je zelf nog iets leuks in die prijsklasse? Meld dat dan onder het vastgezette bericht. 

When you like Diamond Painting this group is a ''must'' for you. We bring you the best offers and the newest items.

Diamond Painting pagina waar leden ook korting krijgen bij diverse verkopers. Doe je aan Diamond painting (of wil je dat gaan doen)? Dan is dit een absolute aanrader!

Kampeer je graag? Met tent of caravan? Of liever in een leuke villa of een appartement? We zoeken AliExpress af voor leuke koopjes en uiteraard horen we ook graag wat jij bent tegengekomen. De bedoeling is om elkaar te wijzen op goede aanbiedingen en zo miskopen te vermijden

Facebookgroep ''Ik hou van AliExpress!''

AliExpress NAIL & NAILART is de groep waar je als vrouw (of man) aan je trekken komt op het gebied van mooie nagels en nog veel meer. Je kunt er niet alleen veel aantrekkelijke artikelen vinden maar ook kun je er altijd terecht met vragen. Maar natuurlijk kun je ook gewoon de vele tips lezen die er al op staan.