Steentjes Tekort

Dagelijks zien we het vaak voorbij komen (veel te vaak). Leden hebben een painting besteld en zodra ze die ontvangen merken ze dat er steentjes tekort zijn.

Heel vervelend om iets incompleet te ontvangen en uiteraard al helemaal als je het had gekocht om cadeau te geven.

VOORKOM STEENTJES TEKORT!

Voorkomen dat je steentjes tekort komt is eenvoudiger dan je denkt. Gewoon bestellen bij de ''HUISLEVERANCIER'' in de groep waar je de garantie krijgt dat het niet duurder is maar wel beter. 100% garantie dat je bestelling klopt en dat deze wordt afgeleverd met alles er op en er aan en absoluut kreukvrij!!

 

MAAR JE HEBT ERGENS ANDERS BESTELD EN NU ZIT JE ER MEE

Om te beginnen zet je dan NOOIT je bestelling op ontvangen. Je stuurt de verkoper een bericht en eist directe (niet over een week) toezending van waar je voor hebt moeten betalen. Pas als alles binnen is en 100% correct is bevonden klik je op ontvangen.

Schrijf ook NOOIT in de groep dat de service van een bedrijf zo goed was omdat ze je steentjes hebben nagestuurd. Ze hebben hun eigen fout hersteld en dan scoor je hooguit een mager zesje en dat is niet genoeg voor de loftrompet. Andere leden (en leden die alleen de grote letters lezen) zouden denken dat het gaat om een topverkoper.....

 

Overigens hebben we in onze FB groep Diamond Painting AliExpress ook een speciaal topic waar je klachten kunt melden zodat iedereen een eigen oordeel kan vormen. Let daar wel op dat je bij het melden de juiste winkelnaam gebruikt want verwarring ligt op de loer omdat bijvoorbeeld al meer dan 5 winkels de naam ''Zooya'' in hun winkelnaam voeren. Het klachtentopic kun je HIER vinden