ALS JE IETS HEBT BESTELD VAN DEZE ZOEKMACHINE STUUR DAN JE ORDERNR VIA PB NAAR MARTINA VAN BAALEN. ZIJ REGELT DAN JE GARANTIE EN SNELLE VERZENDING. Makkelijk zoeken? Klik dan op het Prijsvechter.nl logo boven deze website.
Klik op het plaatje en je gaat direct naar de juiste pagina op AliExpress.

Regels

Overal waar ''beschaving'' is bestaan er regels. En uiteraard willen we die ''regels'' niet het allerbelangrijkste laten zijn, maar ook in onze samenleving (de Facebook Groep) moeten we ons vasthouden aan regels zodat we onze groep voor iedereen fijn, prettig, leesbaar en laagdrempelig kunnen houden. We zijn echter niet van het ''blokkeren'' en ''verwijderen'' zoals dat in veel groepen helaas wel het geval is en ook willen we iedereen berichten kunnen laten plaatsen zonder dat we die eerst gaan keuren. En om dat allemaal EN voor iedereen aangenaam te maken en te houden hopen we dat u zich aan de volgende regels wilt houden:

* Heeft u een vraag? Kijk dan eerst even of het antwoord al niet op deze website is gegeven. Zo niet, stel hem dan gerust in de groep. Neemt u niet de moeite om eerst even te kijken dan verwijderen we uiteraard uw vraag want we willen onze leden niet graag steeds dezelfde repeterende vragen voorschotelen.

* GEBRUIK DE ZOEKFUNCTIE! Facebook heeft een handige zoekfunctie waar u een trefwoord in kunt typen waarna u direct alle berichten ziet waar dat trefwoord in voorkomt. Op het plaatje hieronder ziet u waar u die zoekfunctie kunt vinden. De zoekfunctie kunt u uiteraard ook gebruiken om berichten van een bepaalde persoon terug te vinden door op de naam van die persoon te zoeken. Door de zoekfunctie te gebruiken kunt u over het algemeen al snel antwoorden vinden op eerder gestelde vragen en zo uw vraag al beantwoord krijgen.

* Bent u ziek of heeft u andere ''mankementen'' waardoor u (tijdelijk) niet kunt painten? Deel dat met iedereen die u maar wilt maar SVP niet in de groep. Hoe vervelend het ook is, met bijna 25.000 leden zijn er uiteraard best wel eens mensen ziek en als die dat allemaal gaan ''melden'' dan worden deze topics onbeheersbaar. Hetzelfde geldt uiteraard voor zaken als verjaardagen, trouwdagen en geboortes. Reken zelf maar eens uit... Dagelijks zijn er gemiddeld 68 leden jarig, worden er ook met grote regelmaat (klein)kinderen geboren en als die dat allemaal melden dan zouden we de groep beter kunnen omdopen naar ''Gefeliciteerd''.

* U maakt zich zorgen om uw bestelling? Bekijk dan ook eerst even onze pagina die daarover gaat en waarschijnlijk zult u daar uw antwoord(en) al snel vinden. Zo niet, voel u zelf dan vrij om uw vraag in de groep te stellen. Klik hier om direct naar deze pagina te gaan

* Hou de groep overzichtelijk!!!! We hebben diverse topics waar we bepaalde onedwerpen bij elkaar houden. Wilt u een foto bewerkt hebben of advies over een foto krijgen? Plaats dat dan in het FOTOBEWERKINGSTOPIC en klachten over verkopers SVP in het KLACHTENTOPIC

* Promoten van verkopers in de groep. Als beheer proberen we om steeds de ''betere'' verkopers te vermelden en we willen dan ook voorkomen dat iedereen willekeurige linkjes plaatst omdat wij die verkopers niet altijd even geschikt vinden. Vooral mensen die nieuw zijn in onze hobby worden zo te vaak in de handen van minder goede verkopers gedreven. Vraagt iemand bijvoorbeeld wat de beste Custom Verkoper is dan kunt u uiteraard WEL uw favoriet aangeven of deze leden verwijzen naar bijvoorbeeld de Custom Top 10 op deze website. Het is echter NIET de bedoeling dat u op eigen initiatief (of op verzoek van een verkoper) promotie gaat maken voor welke winkel dan ook. 

* Het plaatsen van linkjes in de groep. Wij als beheer doen ons uiterste best om de groepslink te promoten en kunnen dus niet toestaan dat iedereen maar willekeurig linkjes plaatst waar de groepstag niet inzit. Want leden die op een linkje in de groep klikken (mogen) verwachten dat ze op een groepslink klikken en dus garantie krijgen op een eventuele bestelling. Echter als deze leden op een linkje klikken e=war geen groepstag inzit en WEL garantie nodig hebben dan zitten we met 2 teleurgestelde partijen, namelijk het lid dat geen garantie heeft en wij als beheer die dan uit mogen leggen hoe dat komt.En voor iedereen die WEL een linkje wil plaatsen.... Dat kan en mag altijd. Stuur je linkje via PB even naar Martina van Baalen, Monique Mulder of Anniek Bobbaert en we zetten het direct voor je om waarna jij het gewoon kunt plaatsen.

Reageren op een bericht of vraag van een lid. Reageer alleen als u een antwoord heeft op een vraag of een opmerking wilt maken die te maken heeft met het onderwerp waar dat bericht over gaat. Reageer altijd met respect en heb er ook begrip voor als (nieuwe) leden in uw ogen ''domme'' vragen stellen. Uiteraard is humor niet verboden, maar hou er wel een beetje rekening mee dat humor via een toetsenbord vaak dat stukje emotie mist dat juist zo kenmerkend is om een grap ook een goede grap te laten zijn. Met andere woorden, een beetje rekening houden met elkaar kost geen geld, doet geen pijn en draagt bij aan een positieve sfeer.

Kopen en verkopen in de groep. We zijn geen specifieke koop en verkoopgroep en dat willen we ook niet worden. Wilt u dus dingen verkopen dan zijn er diverse groepen die dat wel toestaan of zelfs daarvoor zijn opgericht. Vraagt in de groep iemand nadrukkelijk of er iemand een painting te koop heeft dan kunt u ook via PB reageren. Direct een lijst met Paintings in de groep posten die u ''in de verkoop'' heeft wordt niet op prijs gesteld. Dit geldt ook voor steentjes, bakjes etc. In de groep hebben we om het overzichtelijk te houden 1 ''huisverkoopster'' en dat is op dit moment Nicole de Jong. Dus vraagt iemand om steentjes, dan stellen we het niet op prijs als er direct meerdere ''verkopers'' bovenop springen en hun diensten aanbieden. De reden waarom we in de groep koop en verkoop niet waarderen is dat we steeds vaker berichten krijgen bij het beheer waar mensen klagen dat iets wel is betaald maar nooit is opgestuurd. We zijn geen recherchedienst en willen dan ook niet constant bezig zijn met het uitzoeken van dit soort zaken.We hebben hiervoor een aparte Koop en Verkoopgroep opgezet die alleen bedoeld is voor verkoop tussen leden onderling en beslist NIET voor handelaren. Deze groep kunt u HIER vinden

Leden ongevraagd PB's sturen met aanbiedingen, uitnodigingen en verzoeken om lid ergens van te worden stellen we niet op prijs. Krijgen wij hier klachten over dan nemen we het heel serieus en verwijderen degene die zich daar schuldig aan heeft gemaakt per direct uit de groep. Dat geldt overigens ook voor mensen die moedwillig anderen schofferen, kwetsen of anderszins persoonlijk aanvallen.
Wordt u lastig gevallen door andere leden en/of ontvangt u ongewenste PB's? Meldt het altijd via PB aan Martina van Baalen of Monique Mulder en help ons op die manier de groep schoon, leuk en vooral gezellig te houden. Wij houden uw naam er altijd buiten uiteraard.

Uiteraard geldt bij alles de hoofdregel: Hou het aangenaam en plezierig met elkaar en bevalt een bericht je niet.... Scroll dan gewoon door.