ALS JE IETS HEBT BESTELD VAN DEZE ZOEKMACHINE STUUR DAN JE ORDERNR VIA PB NAAR MARTINA VAN BAALEN. ZIJ REGELT DAN JE GARANTIE EN SNELLE VERZENDING. Makkelijk zoeken? Klik dan op het Prijsvechter.nl logo boven deze website.
Klik op het plaatje en je gaat direct naar de juiste pagina op AliExpress.

Potjes & Bakjes

Als je aan Diamond Painting doet dan heb je over het algemeen heel wat op te bergen. Alle kleuren steentjes (447 kleuren) moeten apart in een bakje en daarom heb je bij een gemiddelde painting met zo'n 50 verschillende kleuren ook heel wat bakjes nodig waarin je alles bij elkaar kunt houden.

Hieronder zie je alle mogelijkheden die we hebben gevonden en ieder plaatje is tegelijk ook een groepslink naar de juiste pagina op AliExpress.

Bestel je alles via de app? Als je op de link (het plaatje) klikt kun je daarna op de 3 stipjes rechtsboven op je foon klikken en daarna op ''openen in Aliexpress'' (voor de iPhone is dat ''openen in Safari'' en zitten de 3 stipjes beneden)

ONZE TOPSELLER MET 100% DOUANE-GARANTIE (daarvoor wel even het ordernr naar Martina van Baalen sturen via PB) Dit is uiteraard de tas met 60 grote flesjes.


ABSOLUUT POPULAIR MET 100% DOUANE-GARANTIE (daarvoor wel even het ordernr naar Martina van Baalen sturen via PB) is deze overdoos met daarin 64 kleine doosjes (Tic-Tac) waarin weer 5 zakjes steentjes passen. Een heel makkelijk systeem MET 100% DOUANE-GARANTIE (daarvoor wel even het ordernr naar Martina van Baalen sturen via PB) waar 48 Tic Tac doosjes in een makkelijke standaard staan is deze: