Klik op een afbeelding en u gaat direct naar de pagina op AliExpress waar deze painting staat.

Naamlink Acties

68 EURO KORTING EN BOVENDIEN EEN GRATIS PAINTING VAN 12 EURO!!!!!!


Heb je al een persoonlijke naamlink? Dan hebben we altijd aparte acties die onze leden veel voordeel op (kunnen) leveren.

Zoals nu hebben we een verkoper die graag zijn mooie horloges onder de aandacht brengt en die heel goedkoop in de aanbieding heeft (van 86 Euro voor 18 Euro)

Uiteraard is dat een mooie korting, maar als u ons een beetje kent maken wij zo'n actie altijd nog net een heel (groot) beetje leuker.

Iedereen die een horloge besteld en dat doet via de link hieronder krijgt namelijk niet alleen het horloge voor de zeer lage prijs maar bovendien krijg je zodra je het horloge binnen hebt gekregen en op ontvangen hebt gezet een gratis painting twv 12 Euro

Als je hebt besteld stuur je het ordernr even via PB aan Martina van Baalen en zij bevestigd dan of alles goed is gedaan. Heb je het horloge op ontvangen gezet dan stuur je Martina van Baalen opnieuw een PB en zij regelt dan dat je ook de painting ontvangt.

Vragen? Stel ze aan Martina van Baalen via een PB in de groep.


Het gaat om dit horloge (leverbaar in veel verschillende modellen/kleuren.


LET OP!!!  Deze actie moet worden besteld met de link hieronder dus hiervoor niet de naamlink gebruiken. Klik op het horloge, selecteer het model, koop nu en afrekenen.
Direct daarna even het ordernummer aan Martina van Baalen sturen (PB) zodat ze het kan checken.


Profiteer van deze aanbieding: VAN 86 Euro VOOR 18 Euro en bovendien nog eens een gratis painting twv 12 Euro!!!!!