Hoe bestel je via de groep?

Als je via de groep besteld dan bestel je MET garantie en MET douane garantie. Alleen weten veel mensen nog niet HOE ze precies kunnen bestellen via de groep. We gaan dat in Jip en Janneke taal proberen uit te leggen.

HOE BESTEL JE EEN CUSTOM PAINTING MET GARANTIE?

Om te beginnen zijn alle CUSTOM paintings die je besteld via Monique Mulder of Martina van Baalen al voorzien van deze garantie dus daar hoef je verder niet meer naar om te kijken. Customs van ANDERE winkels hebben NOOIT groepsgarantie!

HOE BESTEL JE GEWONE PAINTINGS MET GARANTIE?

 1- Je zoekt op AliExpress gewoon een painting die je wilt en van die painting stuur je het linkje via PB naar Martina van Baalen of Monique Mulder. Dus NIET bestellen, maar eerst het linkje sturen!
Hoe je een linkje stuurt kun je HIER LEZEN

 2- Wij zetten je linkje om en kijken uiteraard ook gelijk of we je wat korting kunnen geven. Dat duurt maximaal 2 uur en dan heb je de aangepaste link waarmee je MET garantie kunt bestellen terug van ons. Uiteraard wordt het als je het linkje na 20.00 uur stuurt pas de volgende dag dat je het terug krijgt.

3- Samen met het linkje sturen we je ook de uitleg hoe je kunt bestellen en als je de bestelling hebt geplaatst geef je even je ordernr. door aan Martina van Baalen en je krijgt dan bevestiging van de garantie.

4- Vanaf dat moment heb je op je bestelling de gewone garantie (steentjes/kreukels/verzending) en ook de douane garantie.
Dus zou je douanekosten moeten betalen dan betalen wij dat voor je.

Dus OOK als je bijvoorbeeld op onze zoekmachine Prijsvechter een painting vindt die je wilt.... Altijd even het linkje sturen.
Dus niet alleen als ze boven de 22 Euro zijn maar ook bijvoorbeeld paintings die maar een tientje kosten. Oook daarop kan garantie namelijk nuttig zijn.

Wij helpen je graag dus als je onze hulp wilt staan we voor je klaar.

Heb je al besteld? Dan kunnen we je helaas achteraf NIET helpen als je problemen hebt. We helpen je alleen als je daadwerkelijk via ons hebt besteld. En waarom zou je dat niet doen? Je hebt naast garantie dan ook altijd de beste prijs.

Tevreden over onze service en de groep? KLIK DAN HIER zodat wij weten (en kunnen meten) hoe vaak de website wordt geraadpleegd