Alles over de Groeps Garantie

Garantie is een ding dat je bij het kopen in China misschien niet direct verwacht, maar mede door het hoge ledental van onze DP groep hebben we inmiddels al aardig wat kunnen bereiken en zo geven we diverse vormen van garantie.

Om te beginnen is er de Douane Garantie waardoor je veilig kunt kopen voor bedragen van 22 Euro en hoger zonder dat je bang hoeft te zijn voor extra kosten. En zeker met de nieuwe aanscherpingen bij de douane is dit steeds belangrijker aan het worden want de regels worden steeds strikter gehandhaafd en de douane heeft Post NL en B-post ingehuurd om ze te  helpen en ''verdachte'' pakjes te filteren.
Maar over de douane garantie hebben we een aparte pagina die je kunt vinden door HIER TE KLIKKEN

Steentjes Garantie

Een DP gaat samen met heel veel steentjes en regelmatig komt het voor dat je steentjes tekort komt. Chinezen zijn ook maar mensen en een telfoutje of 4 zakjes 328 ipv 382 is uiteraard zo gemaakt.

En uiteraard (we horen het de criticasters die ook lid van de groep zijn al zeggen) kun je ook de verkoper de steentjes na laten sturen. Dat kan inderdaad en ALS ze dat al doen dan heb je na een week of 3 tot 5 de ontbrekende steentjes ook binnen.

Maar als je de painting besteld via de groep en je mist steentjes dan meldt je dat via PB bij Martina van Baalen. Die kijkt het na en als je klacht terecht is wordt je doorverwezen naar een van de groepsverkoopsters die voor de groep (op kosten van de groep) de garantie voor je regelt zodat je binnen een dag de ontbrekende steentjes in huis hebt. 

Pakket kwijt onderweg (ook garantie)

Als je via de groep besteld dan heb je meestal snel je bestelling binnen. Ons record is 4 dagen en gemiddeld houden we het op 9 dagen. Dat is een leuke bijkomstigheid en als je niet via de groep besteld kom je altijd ACHTER de bestellingen die WEL via de groep worden gedaan.

Maar uiteraard heeft een pakket een lange weg af te leggen en we hebben als regel dat wanneer een via ons besteld pakket er na 3 weken nog niet is wij alles uit de kast halen om uit te zoeken WAAR het is en WAT er evt. is fout gegaan. Soms is het gewoon kwijt, maar vaker is het helaas gestolen bij Post NL (daar noemen ze dat ''Barcode was onleesbaar en pakket is retour gestuurd)

In zulke gevallen heb je ook garantie en met de verontschuldigen (niet dat we er iets aan kunnen doen) voor het ongemak wordt je bestelling opnieuw verzonden.

Wel heb je uiteraard zelf de verantwoording om in de gaten te houden of je pakket misschien op een afhaalpunt ligt, want dit gebeurt steeds vaker en je krijgt daar geen briefje meer van in de bus.
Sterker nog, de verwachting is dat binnen een jaar alle pakketjes alleen nog maar via een afhaalpunt te verkrijgen zijn. Bezuinigingen bij de Post :)
Maar in ieder geval werkt de groeps garantie hier ook in je voordeel!

Garantie op kreuken

laten we voorop stellen dat je als je via de groep besteld je altijd je painting netjes verpakt ontvangt en dat deze nooit opgevouwen of opgepropt in een pakje komt. Wij ''eisen'' van de verkopers dat het zo goed mogelijk (opgerold/bescherming) wordt verpakt.

Maar natuurlijk kan net JOUW pakje ergens klem komen te zitten tussen wat zware objecten en toch gekreukt zijn. Nu is het zo dat de standaard kreukels die je er zelf makkelijk uithaalt NIET onder de garantie vallen. Dat kan uiteraard niet en we verwachten in dat geval wel dat je zelf even wat moeite doet.

Maar is het TE erg en komt het NIET meer goed..... Dan heb je uiteraard ook hier garantie. Je stuurt dan op onze kosten de beschadigde painting naar ons op en je ontvangt dan uiteraard een nieuwe.

Garantie..... En ook nog eens korting!

Korting is een woord dat klinkt als muziek. Bestel je via de groep dan kun je iedere painting die je op Aliexpress tegenkomt naar ons sturen. Je stuurt ons dan de link en wij zetten die painting om naar de winkels die meewerken aan onze garantie. In veel gevallen (60% kunnen we dan ook de prijs nog wat naar beneden aanpassen. Soms een beetje en soms veel (dat hangt af van waar je hem hebt gevonden uiteraard.

In 35% blijft de prijs gelijk en bij 5% (dat zijn dan echt die paintings van ''hoe is het mogelijk voor zo weinig geld'' waarbij je zelf ook wel snapt dat die verkoper niet bepaald de beste is en dat de kwaliteit waarschijnlijk te wensen over laat. Maar OOK die paintings zetten wij om en passen de mindere kwaliteit aan naar de door ons gewenste kwaliteit en verpakken het ook zoals het hoort. In die gevallen moeten we helaas de prijs een paar Euro verhogen want met verlies verkopen doen we uiteraard niet. Maar iets slecht verpakt opsturen dat van mindere kwaliteit is dat doen we HELEMAAL niet.

Dus over het algemeen levert kopen via de groep je ook nog eens korting op!

Tevreden over onze service en de groep? KLIK DAN HIER zodat wij weten (en kunnen meten) hoe vaak de website wordt geraadpleegd