ALS JE IETS HEBT BESTELD VAN DEZE ZOEKMACHINE STUUR DAN JE ORDERNR VIA PB NAAR MARTINA VAN BAALEN. ZIJ REGELT DAN JE GARANTIE EN SNELLE VERZENDING. Makkelijk zoeken? Klik dan op het Prijsvechter.nl logo boven deze website.
Klik op het plaatje en je gaat direct naar de juiste pagina op AliExpress.

Martina's Tips

Waar ik altijd een beetje vreemd naar kijk is het feit dat veel mensen de keuze van hun painting laten afhangen van bijvoorbeeld de afmeting van een lijst. OK, als je een 70x50 lijst hebt liggen dan koop je sneller een 70x50 painting…. Maar vaak horen we ook: Ik wil die en die maat want daar kan ik makkelijker een lijst voor vinden.

Persoonlijk zou ik liever meer geld uitgeven voor een perfecte painting dan voor een lijst want uiteraard is een mooie painting in een lelijke lijst nog steeds een mooie painting en een niet mooie painting in een gouden lijst is alleen maar een gouden lijst met rommel er in.

Dagelijks zien we veel vragen die dan meestal gaan als volgt: ''Waar koop ik een lijst?'' en dan volgen daar steeds de standaard antwoorden op (vaak 20 keer hetzelfde antwoord want niemand leest wat er als staat)

Dus hier komt een lijstje met winkels (en linkjes) waar je terecht kunt voor lijsten. 

1- Alle bouwmarkten zoals Gamma en Praxis. Daar laat je simpelweg een plaat (gratis) op maat zagen en je zoekt hoeklatjes uit (die ook gratis in verstek op maat worden gezaagd) en daarna spuit je de painting in met goede blanke lak (dus niet die verdunde troep van de action). Je kunt je painting dan zowel binnen als buiten hangen en je hebt geen glas nodig. 1 keer in de zoveel weken de stofdoek er over en klaar is Kees. 

2- De zogenaamde budgetwinkels zoals Xenos, Action, Lidl en noem ze maar op hebben vaak lijstjes in de aanbieding. Het moet maar net de maat zijn die je zoekt.... 

3- De kringloopwinkel. Je loopt er naar binnen en pakt de lijst die je aanstaat, je haalt er het (meestal) foeilelijke schilderij uit en je meet het op. Dan kies je een afbeelding en in overleg met Monique of Martina maak je een custom op die afmeting. Jazeker, customs maken we tot op de millimeter nauwkeurig dus je kun de gekste lijsten met de gekste afmetingen gewoon gebruiken.

4- De handige buurman...… Heb je iemand in je omgeving die handig is met de zaag? Dan is het uiteraard altijd leuk om die aan het werk te zetten. En zo iemand kun je dan evt. van harte aanbevelen bij leden van de groep die in jouw omgeving wonen. 2 vliegen in 1 klap.... Een lijstenmaker die zelf zorgt voor een beter pensioen (op Rutte wachten heeft geen zin helaas) en leden die een perfect lijst voor een betaalbare prijs kunnen kopen.

5- AliExpress!!! Veel mensen weten het (nog) niet, maar ook bij AliExpress kun je lijsten kopen in alle mogelijke maten en ook kun je vaak exact jouw maten doorgeven.
We geven hieronder even de linkjes van de aanbieders van lijsten op AliExpress:

Ruiqi china home decoration Co., Ltd

WITUSE Homey Homes Store

VCC Official Store

WITUSE Online Store

Shang Hai Poto Export Co., Ltd.

AHSSME Official Store

IOOSTAR Store

Laat even weten of dit bericht nuttig voor je was door op de Ja of Nee knop te klikken. We verloten elke maand de painting die je daar ziet onder iedereen die dat heeft gedaan. En je mag bij iedere nieuwe tip weer opnieuw klikken.


we beginnen met uitleggen wat Douane-Garantie is. Douane-Garantie wil zeggen dat wij voor jou de douanekosten betalen als jouw pakket er uit wordt gepikt. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je painting wat duurder is want je kunt onbezorgd bestellen.
MAAR DAN MOET JE HET WEL VOLGENS DE REGELS DOEN WANT ANDERS KUNNEN WE JE OOK NIET HELPEN!!!

Hoe krijg je douane-garantie?

Je ziet op AliExpress (het maakt niet uit bij welke verkoper) een painting die je graag wilt? Dan volg je de onderstaande stappen:

1- Je stuurt een PB (chatbericht) naar Martina van Baalen en je geeft door welke painting je hebt gezien (het liefst het linkje zodat we niet uren hoeven zoeken) en je geeft door welke afmeting je wilt.

2- Dan gaan we de link aanpassen voor de garantie en kijken uiteraard ook gelijk of we hem nog wat goedkoper kunnen maken. Het aanpassen duurt max. 2 uur en uiteraard tot de volgende morgen als je hem na 20.00 aanlevert.

3- Als de link is aangepast sturen we die naar je terug en die link moet je dan gebruiken om te bestellen.

4- Heb je besteld dan geef je even het bestelnummer door (via PB / Chat bericht) en dan bevestigd Martina je garantie.

Als je douane-garantie hebt dan heb je automatisch ook garantie op ontbrekende steentjes en andere ongemakken en ook zorgen we voor voorrang bij het verzenden. Niet voor niets lees je steeds vaker in de FB groep dat leden hun bestelling soms al met 5 a 6 dagen in huis hebben. Gemiddeld houden we het altijd op 9 a 12 dagen. 

Dus ook paintings goedkoper dan 22 Euro kun/mag je de link van laten aanpassen.


BELANGRIJK!!!!   FB is soms wat vaag met berichten. Heb je binnen 6 uur (geen nachturen uiteraard) geen reactie gehad dan gewoon even een vraagtekentje typen in je tekst vak. Dan zie ik het vaak ineens wel in mijn berichtenrij staan

Laat even weten of dit bericht nuttig voor je was door op de Ja of Nee knop te klikken. We verloten elke maand de painting die je daar ziet onder iedereen die dat heeft gedaan. En je mag bij iedere nieuwe tip weer opnieuw klikken.

 

Nog geen lid van onze groep op FB? KLIK DAN HIER!

We helpen dagelijks heel veel leden en vaak worden steeds dezelfde vragen gesteld. We gaan dus hier steeds weer nieuwe vragen behandelen en hopen dat jullie er iets aan hebben.
Laat onder het bericht even weten wat jij er aan hebt gehad zodat we ons steeds kunnen blijven verbeteren.

15 Mei:   Hoe bepaal je de juiste afmeting voor een Custom Painting met mensen?


Standaard moet je voor ''een gezicht'' 15 cm rekenen. Je trekt dus een vierkantje rond het gezicht en dat stuk is 15x15 cm.

Door dit stukje te ''projecteren op de hele foto zie je gelijk hoe groot die ongeveer gaat worden als je er een mooie DP van wilt maken.

Zoals je ziet heb je met 5 blokjes van 15 cm breed (75 cm) en met 4 blokjes hoog (60cm) een goed resultaat. En uiteraard kun je door wat wit weg te knippen het geheel nog wat verfijnen en kom je uit op 70x50. Een acceptabel formaat voor een mooie painting.

Maar uiteraard kan het ook anders en moeten we vaak mensen teleurstellen die denken dat een foto (zoals hieronder) ook op 40x60 kan.

Was deze tip nuttig voor je?