Hoe bestel je een Custom?

Hoe bestel je een Custom Painting?

1 – Je zoekt een goede en snel reagerende verkoper

Een goede verkoper is een verkoper die snel reageert, een goede lay-out maakt en je bestelling zodra je die hebt betaald heel snel en compleet naar je opstuurt en ook oog heeft voor de details (altijd een lager bedrag op het pakket zetten, goed verpakt verzenden etc)

De aanbevolen verkoper is altijd de verkoper die het best scoort op het gebied van klantvriendelijkheid, snelheid, kwaliteit en prijs. Vanuit de groep zullen we altijd de verkoper aanbevolen die op al die gebieden het best scoort.

Een goede verkoper geeft je ook altijd de keus tussen rond en vierkant!!

Wil je het linkje van de verkoper die het snelst reageert, de beste kwaliteit geeft en 100% garandeert dat je ruim voldoende steentjes krijgt dan kun je gewoon HIER klikken voor de link met de groepstag er al in

2 – Je hebt op de link geklikt en je wilt een foto uploaden?

Klik op de knop ''CONTACTEER NU'' links op de website en het contactsecherm opent

Nadat u op de link ‘’contacteer nu’’ heeft geklikt komt u in een volgend scherm waar u met de knop ‘’browse’’ uw foto kunt selecteren en die daarna met de knop ‘’send’’ kunt verzenden. Ook kunt u daar uw eventuele mededelingen kwijt.

 

 

En dan wil je betalen en dan zie je ineens de prijs in dollars!!!!!

Bij de Android klik je eerst op het linkje met de groepstag en daarna rechtsboven op de 3 stipjes en daarna op ''openen in AliExpress'' en bij de Apple kies je voor ''openen in Safari''