Groepslink Info

Zoals u misschien al wist is het voor grote groepen mogelijk om bij AliExpress wat ondersteuning te krijgen en zodra onze groep de grens van 20.000 leden had bereikt hebben we dat ook aangevraagd (en gekregen)

Gemiddeld krijgen we van AliExpress een bedrag ter hoogte van zo'n 2% van alle bestellingen die worden geplaatst via de Groepslink. (officieel is het tussen de 1 en 8, maar in de praktijk zijn we blij met 2)

Wat doen we met de inkomsten van de groep?

Om te beginnen helpen we alle leden die via de groepslink hebben besteld als er problemen met hun besteling(en) zijn. Steentjes tekort bijvoorbeeld? Die worden direct onder garantie verstuurd via Nicole de Jong (Nederland) of Claudia Jacobs (Belgie). De kosten hiervoor worden door de groepspot gedekt.

Uiteraard proberen we ook zo veel mogelijk over te houden in de pot door verkopers die verantwoordelijk zijn voor de meeste fouten ook bij naam en toenaam te noemen. Want iedere Euro die niet op gaat aan garantie wordt altijd weggeven aan de leden door middel van verschillende acties.

Hoe gebruik je de groepslink?

Als je voordat je een bestelling plaatst (en dat kan een bestelling zijn van ieder artikel dat AliExpress verkoopt) klik je even op de link in het vastgezette bericht en de groepstag is actief.

Wil je iets kopen en je weet niet zeker of je het goed doet? Stuur dan het linkje van wat je ook wilt kopen bij AliExpress even via PB naar Monique Mulder en zij zorgt er voor dat je datzelfde linkje aangepast met de groepstag weer retour krijgt.

Iedeeen die de groepslink gebruikt doet altijd mee voor mooie prijzen en we geven op dit moment al zo'n 200 Euro per week weg. Maar dat kan nog veel meer worden als u bij iedere bestelling die u doet in het bericht aan de verkoper de melding ''From Martina'' typt.We hebben inmiddels al een aantal verkopers benaderd die graag iedere week een painting beschikbaar stellen onder de klanten die hebben besteld via de Groepslink en in het bericht ''From Martina'' hebben vermeld.
Zo willen we de prijzenpot in een sneltreinvaart naar de 500 Euro per week (en hoger) tillen

Maar dat kan alleen als u meedoet uiteraard.

Dus bestellen via de Groepslink en altijd in het bericht aan de verkoper ''From Martina'' zetten is gegarandeerd 100% garantie op alle paintings die je besteld en ook nog eens grote kansen op mooie prijzen.

Uiteraard staat de groepslink in het vastgezette bericht in de groep Diamond Painting AliExpress maar om het u makkelijk te maken staat hij ook hieronder. Dus even klikken op ''Groepslink'' hieronder voordat u gaat bestellen/betalen is ook genoeg. Via de groepslink komt u in een willekeurige DP winkel en vandaar kunt u overal heensurfen met de groeplink actief.

 

GROEPSLINK