DP Groepen

Er zijn heel veel DP Groepen op Facebook

Er zijn heel veel DP Groepen op Facebook inderdaad. Grote groepen, Grotere groepen..... Maar ook kleinere groepen en groepen die zich specialiseren in een bepaald onderwerp zoals Koop/Verkoop, Tracking etc. etc.

Als beheerders van Diamond Painting AliExpress hebben we geen enkel probleem met andere groepen en we vinden dan ook dat ''onze'' leden overal lid moeten kunnen zijn of worden. En daarom komen we hier met een duidelijk overzicht van alle groepen die hier vermeld willen staan met een duidelijke uitleg per groep over wat de groep je te bieden heeft.

Wil je lid worden van een groep klik dan gewoon op het plaatje en meldt jezelf aan. Tip: Kies alleen de groepen waar je echt iets mee hebt zodat je het overzicht niet kwijt raakt.

 

 

Diamond Painting AliExpress is de groep waar iedereen zonderkosten of verplichtingen gebruik kan en mag maken van de GROEPSLINK. Iedere bestelling die via de groepslink is gedaan krijgt 100% garantie en als bijvoorbeeld de steentjes niet compleet zijn worden deze vanuit Nederland of Belgie gratis nageleverd.
Verder worden in deze groep bijna dagelijks mooie prijzen zoals gratis paintings verloot onder de leden en er zijn ook veel acties van verkopers.
Bestellingen gedaan via de groepslink worden ook met voorrang verzonden en dat zorgt er voor dat van bepaalde verkopers uw bestelling soms al binnen 7 dagen in huis is.

In deze sub-groep van Diamond Painting AliExpress is alle ruimte voor verkoop. 
In principe is beroepsmatige verkoop (handelaren) niet toegestaan zonder overleg met en toestemming van het beheer.
De bedoeling is dat gewone mensen kunnen verkopen wat ze hebben besteld (en wat achteraf niet hun ding is) en wat ze overhebben aan bijvoorbeeld steentjes en tools.
Voor de beroepsmatige verkoop van steentjes en tools zijn er de zogeheten ''groepsverkoopsters'' die bekend zijn bij het beheer en waarmee goede afspraken zijn gemaakt over klantenservice en dergelijke zaken zodat er geen gedoe ontstaat over verzendingen.

Deze groep is voor men die graag wipjes en eindresultaten ziet. Plaats gerust al je projecten! Uiteraard mag er gevraagd worden waar een bepaalde painting vandaan komt en mogen daar linkjes van geplaatst worden. Dus wil je leuke paintings zien zonder door de vele vragen te moeten scrollen wordt dan lid van deze nieuwe groep!