ALS JE IETS HEBT BESTELD VAN DEZE ZOEKMACHINE STUUR DAN JE ORDERNR VIA PB NAAR MARTINA VAN BAALEN. ZIJ REGELT DAN JE GARANTIE EN SNELLE VERZENDING. Makkelijk zoeken? Klik dan op het Prijsvechter.nl logo boven deze website.
Klik op het plaatje en je gaat direct naar de juiste pagina op AliExpress.

De beste ''CUSTOM''

Een ''Custom Painting'' is niet zomaar een painting en op het moment dat je besluit een ''Custom'' te maken raden we aan om niet te denken aan waar en hoe je de goedkoopste kunt vinden maar waar je werkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Met andere woorden: Maak je een keer niet druk om de lijst maar zorg eerst eens voor iets perfects om ''in te lijsten''!

Een goede custom begint met een goede foto. Des te beter de kwaliteit van de foto.... Des te beter ook de painting. 

Maar soms heb je gewoon die goede foto niet en is degene er ook niet meer om een betere foto te maken. In dat geval gaan we gewoon zorgen dat die ene (niet zo goede) foto gewoon optimaal wordt bewerkt om toch het beste resultaat te bereiken.


EN TOCH HOEFT EEN GOEDE CUSTOM NIET DUUR TE ZIJN!

De kosten van een custom zijn gewoon gemiddelde AliExpress prijzen en alle hulp die je via ons krijgt is 100% gratis. Net zoals de garantie OP de paintings EN de garantie op eventuele douanekosten. Op het moment dat je een custom via onze groep besteld heb je gelijk het hele pakket:

A- Gewoon gemiddelde AliExpress prijzen (klik hier voor de prijzen)

B- Garantie op de painting en evt. missende steentjes

C- Een servicepunt dat je kunt aanspreken in gewoon Nederlands

D- Als je tegen douanekosten oploopt worden die 100% vergoed (dus boven de 22 Euro bestellen is geen risico meer)

E- Is je bestelling kwijtgeraakt bij Post NL dan krijg je een nieuwe


En een Custom is niet ingewikkeld. Je stuurt gewoon je foto via PB naar Martina van Baalen of naar Monique Mulder en zij regelen verder alles voor je. Je krijgt binnen enkele uren een layout (voorbeeld) in diverse maten en het bets mogelijke advies. Ook laten ze je direct uitvergrotingen zien van diverse details zodat je altijd de beste keuze kunt maken.

EN....... Je bent nooit verplicht om te bestellen!