Ali Koopjes

Aanbiedingen die speciaal voor de Diamond painters zijn uitgezocht. Van alle bedragen gaat 20% in een aparte pot (niet de groepspot) waaruit iedere zaterdag om 12.00 uur uit alle ordernummers 1 gelukkige winnaar wordt geloot die de pot wint. Per winnaar kan maximaal 100 Euro worden gewonnen. Zit er meer in de pot dan wordt steeds een extra winnaar geloot (net zo lang tot de pot leeg is)
Je ordernummer is je lotnummer en je mag met net zoveel ordernummers meeloten als je wilt.
De winnaars worden iedere zaterdag bekend gemaakt in de Facebookgroep Diamond Painting AliExpress.

6 verschillende en heel leuke partiele paintings voor slechts 1,17.
Een absolute aanwinst in de keuken. Nu alles openen zonder gebroken nagels (blikjes) en overdreven spierkracht. En dat voor slechts 1,25
Een hele serie prachtige paintings die u al in de stemming brengen voor de zomer en maar liefst 20% van de prijs gaat direct in de pot waardoor we de prijzen voor zaterdag lekker aantrekkelijk maken.
Deze oordopjes kosten slechts 2,08 en zijn van perfecte kwaliteit. De kabels zijn speciaal gecoat zodat het geluid nog zuiverder is. Dus geen gekraak of ruis als u bijvoorbeeld langs een stoplicht loopt. En uiteraard is ook hier uw ordernummer weer uw lotnummer voor de prijzen op Zaterdag.
Paintings voor de liefhebbers van pasteltinten. Heerlijk om te maken en ook van deze serie paintings wordt door de verkoper 20% in de prijzenpot gestort. En die prijzenpot gaat er iedere Zaterdag uit en alleen degenen die een bestelling hebben geplaatst loten mee. Meerdere bestellingen is meerdere ordernummers, dus OOK meerdere lotnummers.
We hebben allemaal een hobby en we doen alles in zakjes en bakjes. Waarom dan geen zakjes met een beetje stijl, in 3 maten en slechts 1 Euro
Is je laptop al wat ouder en werkt je geluid niet meer of is de geluidskwaliteit slecht? Voor slechts 2,76 koop je deze externe 7.1 geluidskaart die je alleen maar in een USB poort hoeft te doen en die dan gelijk werkt.
Aigo Power Bank 10000mAh - De perfecte stroombron voor je Lightpad en ook ideaal om je telefoon en/of tablet op te laden. Europees keurmerk en nu SLECHTS 11 Euro!!!!
Geef 11 Euro uit en VERDIEN 200 Euro per jaar terug door dit apparaatje op uw boiler aan te sluiten. Gewoon even met uw smartfone aanzetten een half uurtje voor u thuis komt en uw boiler is heet,,,, Maar heeft niet de hele dag geld gekost terwijl er niemand thuis was. Compleet met gratis app en duidelijke handleiding. Ook voor alle andere apparaten te gebruiken!
2 delige set om o.a. paprika's en tomaten mee schoon te maken maar ook geschikt om bijvoorbeeld appels te ontdoen van klokkenhuis. De prijs? 12 cent per set!!!
YULO Men'Een heuptas die niet alleen van zeer goede kwaliteit is en ook modieus maar waar je ook je tablet en telefoon makkelijk kunt opladen omdat er een oplaadpunt is ingebouwd. Dus op weg naar of van je werk gewoon even stroom bijtanken. En dat nu in de aanbieding voor 18 Euro!
Miaodu doet van alle bestellingen van deze mooie painting 20% in de prijzenpot van deze actie. Dat kan lekker aantikken!
Nooit meer het gevaar lopen om je vingertoppen tussen de komkommer zien te belanden. Roestvrijstaal en nu in de aanbieding voor 72 cent!
Miaodu levert deze mooie painting en voegt 20% aan de prijzenpot toe. Dus als je deze painting mooi vindt... Bestel hem dan hier!
Joysticks die je eenvoudig vastzet op je telefoon om zo spelletjes nog beter te kunnen spelen. Nu voor slechts 3,13 in de aanbieding. Een must voor de gameliefhebers die op de telefoon ook goede controlers willen.
Een partiele painting die heel geschikt is voor kinderen. My little Pony voor slechts 1,17!!!!
Een Diamond Painting in diverse formaten al vanaf 3,01. De echte ouderwetse Coca Cola reclame. Heel leuk om te maken en ook met 30x40 ideaal om in een dienblad te leggen.
Disney Pixar Cars 3D muursticker (groot formaat). Maak van een saaie muur of deur in een kinderkamer een spannend avontuur voor slechts 9,89. Heel makkelijk aan te brengen op iedere gladde ondergrond.
Geen gezeur meer over het dopje op de tandpasta, altijd de tube leeg tot het allerlaatste restje en alle tandenborstels netjes op hun plek. Makkelijk te monteren en slechts 6,90
Voor de Harry Potter Fans. Harry Potter speelkaarten in originele doos. Nu slechts 2,54